Over 100 utstilte båter

Visste du at Leangbukta Maritime Senter omfatter mer enn 100 båter fordelt på til sammen 7000 kvadratmeter lokaler? I Leangbukta i Asker finner du Nordens største båtsenter med svært mange kjente båtmerker samlet på ett sted. Du finner mye å velge mellom enten du er på utkikk etter dagsturbåt, bobåt, seilbåt eller båtutstyr. Anerkjente importører og forhandlere holder til side om side, og kan hjelpe deg til å finne den båten som passer best for deg og din lommebok. Leangbukta Maritime Senter er unikt. Det er en permanent utstilling som er åpen for publikum hele sesongen. Ingen andre steder er så mye kunnskap og et så godt utvalg samlet.

Kjente merkevarer

I Leangbukta vil du kunne se et bredt utvalg av modeller fra kjente markedsledere.

Fred og ro

I Leangbukta kan du se på båtene i fred og ro uten alt for mye trengsel, og du kan parkere gratis. Vi som stiller ut har stort sett god tid til en båtprat med besøkende. Og foruten utstilte båter, finner du også seilloft, systue, båtutstyrsbutikk, opplagshall og båtverksted i Leangbukta. Sjelden finner du så mye kunnskap om båt samlet på ett sted som her.

Kunnskap på ett sted

I Leangbukta finner du kun seriøse forhandlere. De fleste her har holdt på i årevis, og er godt etablerte. Når du besøker oss treffer du selgere som har jobbet med disse båtene i årevis. De har brukt mengder av tid på verftene, og satt seg inn i kundenes behov. Her treffer du folk som kan hjelpe deg med reservedeler, eller gi deg tips om service og vedlikehold. Service og vedlikehold er det også ved sjøkanten i Leangbukta. Kom til Leangbukta, og la oss hjelpe deg med å finne din drømmebåt. Her kan du sammenligne merker og modeller i ro og mak, kanskje få en kaffekopp og en vaffel, og prate båt med kunnskapsrike og entusiastiske forhandlere. Og husk at vi er her for deg hele året. Velkommen til Nordens største båtsenter!

Få veibeskrivelse