Navnet Marex er hentet fra de to latinske ordene MARE og REX, som betyr HAVETS KONGE. I løpet av nesten 5 tiår har Marex etablert seg som en av de mest solide båtprodusentene. Båtene er utviklet for den tøffe bruken her i nord og er kjent over hele Europa for sin kvalitet og bo egenskaper.

Marex har sitt Norges hovedsalgskontor i Leangbukta Maritime Senter utenfor Oslo. I showroomet har Marex samlet sitt brede sortiment av prisvinnende og klasseledende familiebåter. Her kan kundene komme året rundt og oppleve båtene i varme omgivelser og ta seg god tid i kjøpsprosessen. Marex sine selgere er alltid tilgjengelig for å demonstrere båtene, og kunden kan i ro og mak vurdere ulike utstyrsalternativer, fargevalg og motoralternativer.

Marex har også sit eget, stort kaianlegg i tilknytning til senteret og i sommerhalvåret har Marex også en flytende utstilling. Da ligger båtprodusentens modeller i sjøen få meter fra kontorer og showroom slik at selgerne enkelt kan tilby prøvekjøringer og demonstrasjonsturer ute på sjøen. Dermed kan kundene selv danne seg en best mulig oppfatning av hvilken båt som passer familiens behov.

Velkommen til en hyggelig båtprat hos Marex i Leangbukta!

Åpningstider

Åpningstider

Hverdager: 09:00-17:00
Lørdag: 11:00-15:00

AS Marex, Leangbukta 31A, 1392 Vettre
Telefon: 66 76 27 90
Epost: thomas@marex.no
Org nr 943 626 545

www.marex.no

Kontakt Marex

Kontakt Marex

Marex

Produsent:
Produsent:
Produsent:
Produsent:

Cabincruiser

Marex 420

Produsent:
Produsent:

Cabincruiser

Marex 375 Cruiser

Produsent: