Prestisjetung pris til Marex

Marex vinner Motorboat Awards 2023 i klassen sports cruiser opp til 45 fot.

Vinnerne av årets Motor Boat Awards 2023 ble avslørt under verdens største innendørs båtmesse, Düsseldorf Boat Show 2023.

De prestisjetunge prisene ble feiret på en gallamiddag på det glamorøse Hotel Kö59 Düsseldorf, til stor glede for det inviterte publikummet på over 230 gjester.

Det har tatt måneder med testing, analyser og dager med overveielser blant dommerne for å finne årets vinnere. Prisutdelingen tiltrekker seg representanter fra verdens største båtprodusenter og ble presentert av Motorboat and Yachtings redaktør Hugu Andreae.

Vinneren ble kåret basert på hvor godt båten presterte under de strenge testkjøringene, men også hvor godt den oppfyller kravene til målmarkedet i forhold til størrelse, stil og pris.

I klassen Sportscruisere opp til 45 fot vant Marex 330 Scandinavia. Juryen begrunnelse og konklusjon var følgende:

Marex 330 Scandinavia er en av de båtene som har så høy kvalitet, er så nøye gjennomtenkt og er så godt bygget for sin størrelse og pris. Vi sliter med å finne noe galt med den. Marex 330 er så full av så mange gode ideer at den rett og slett oppgraderer livet ditt på vannet.

Prisen ble mottatt av Marex-eierne Thomas og Espen Aalrud, sammen med deres forhandler i England Guy Adams fra Wessex Marine.