Nyhetsdryss fra Nordkapp

Nordkapp har gitt sommerminner på sjøen siden 1966, og tilbyr kvalitetsbåter innenfor skjærgårdsjeep, bow rider, daycruiser og coupé.

Nordkapps i alt fjorten modeller er preget av norsk design, med fokus på sportslige kjøreegenskaper, kvalitet, god plass og smarte, praktiske detaljer. Nordkapp har serier med båtmodeller for flere behov og ønsker: Airborne RIBer, Avant bow ridere, Enduro skjærgårdsjeep- er, Gran Coupe styrhusbåter, Noblesse daycruisere og RS aluminiumsbåter med glassfiber innerliner.

Nyhetsdryss for sesongen

Nordkapp har fornyet modellserien gjennom de siste årene, og blant årets nyheter finner vi Nordkapp Airborne 6.3, Noblesse 830 og Gran Coupe 905 V12.

Airborne 6.3 er Nordkapps minste RIB, en smidig ny modell med flere detaljer fra storebrødrene i serien. Lav planingsterskel og dynamiske kjøreegenskaper gjør den både leken og komfortabel. Den har flere sosiale soner og er godkjent for åtte personer.

Noblesse 830 er flaggskipet i daycruiser-serien. Den store, linjelekre nyheten er med sine 8,3 meter en innholdsrik båt med god bokomfort for fire personer, eget toalettrom, bysse og ikke minst en stor, sosial uteplass.

Gran Coupe 905 V12 er årets råeste nyhet. Med Mercurys nye V12 på hele 600 hk. på hekken, og et forsterket skrog, er 905 V12 en kjøremaskin av de sjeldne. Den vinklede frontruten og sorte detaljer gir båten et aggressivt utseende som skiller seg ut i mengden. Dette er også en allround familiebåt med eget toalettrom og overnattingsplasser.

Nordkapp Noblesse 830 har overnattingsplass for fire.

RS 800C er designet med fokus på robusthet og et godt, lettdrevet skrog. Aluminiumsskroget er fantastisk og enestående når du virkelig skal nyte kjøregleden, og er knivskarpt for å skjære gjennom bølgene. RS 800C er en ypperlig transport- og helårsbåt.