Den gode båtfølelsen

I 22 år har Nautic Norway levert båtglede til kunder over hele landet, med tre lokasjoner, egen serviceavdeling – og stort showroom i Leangbukta.

Ørjan og kona Jannike Wollertsen startet med seilbåtutleie og bedriftsarrangementer med seiling som attraksjon tilbake i 2001. 22 år senere ligger fokus på salg av motor- og seilbåter av høy kvalitet. Nautic Norway er importør for Beneteau seilbåter, Excess seilkatamaraner og Fairline, samt forhandler på Vestlandet for Windy, Paragon og Nimbus.

Nautic Norway er importør for Fairline, Beneteau seilbåter og Excess.

Båtdrømmen

– Alle som jobber i Nautic Norway er ekte båtentusiaster, og vi brenner for å levere en totalopplevelse og realisere drømmer. Derfor satser vi også på egen serviceavdeling og båtmegling, samt tett oppfølging og rådgivning av våre kunder, forteller daglig leder Ørjan Wollertsen.

Ørjan Wollertsen startet Nautic Norway sammen med sin kone for over tyve år siden.

Hos Nautic Norway i Leang-bukta Maritime Senter vises seilbåter fra Beneteau, Rand og Fairline. Her treffer du Nina Zaborowski og Christian Lund, begge med årelang erfaring fra båtbransjen. Nautic Norway er også godt representert på årlige events som Båter i Sjøen, Cannes Yachting Festival og boot Düsseldorf.