Bavaria motorbåter: Tysk kvalitet og stort volum

Motorbåtene fra Bavaria kjennetegnes med romslig plass, praktiske løsninger og et moderne og elegant design. Den tyske kvaliteten kombinert med meget konkurransedyktige priser har bidratt til at Bavaria er en klar markedsleder i Norge.

Modellene blir stadig oppgradert og forbedret, og Bavaria har i dag flere populære modellserier med svært god annenhåndsverdi.

S-serien gir mye båt for pengene og er den mest solgte familiebåten i Norge over mange år. Den nye SR-serien er en videreutvikling hvor Bavaria har tatt det beste fra S-serien og tilbyr fremtidsrettede og innovative modeller der kundenes ønsker har stått i førersetet. Årets nyheter er Bavaria SR36 og SR33 som hadde premiere på Boot Düsseldorf i år.

I Virtess-serien finnes Fly-bridge og Coupe-modellene som er svært populære i Norge og bringer tidløs design og eleganse.

Det er solgt over 1 000 Bavaria motorbåter i Norge, og merket har befestet sin posisjon som markedsleder gjennom mange år. Kjøp av ny Bavaria er en trygg og varig investering i opplevelser og minner for livet, til markedets beste pris.