Azimut Yachts Norway drives av YachtServices AS. Vi er glade for å representere merket Azimut med sine mange modeller og typer båter. Azimut er ett anerkjent båt merke og er verdensledende på stor-båter og yachter nå på det 21 året på rad. Azimut har for 2022 sesongen hele 25 modeller i sortimentet utenom Benetti yachtene.
 
Azimut Benetti Groups DNA
En luksusyacht har verdi hvis den verdien er langvarig. Hvis stilen er en inspirasjonskilde for de som har lidenskap for sjøen, og ikke bare en mote-følger. Designet til Azimut-yachter former den italienske essensen bak merket. Hver modell i Azimut-serien gjenspeiler oppmerksomheten på detaljer og stilen til italiensk produksjon.
 
Bygging av luksusyachter krever produksjonseffektivitet, avansert teknologi og evne til innovasjon. Båteiere som velger Azimut velger luksuriøse, høyteknologiske yachter, bygget på banebrytende båtværft der konsernets investeringer i forskning kulminerer.
 
Azimut-Benetti FoU-senter utvikler teknologier som er unike over hele verden, for en opplevelse til sjøs som er enkel og trygg. Faktisk er Azimuts teknologier alltid designet for å levere sikkerhet og komfort til yachteiere.
 
Design, teknologi, materialer, komponenter og menneskelig ekspertise er alle Azimut-kjennetegn som oppfyller en høyere standard kvalitet. Denne filosofien er mulig fordi Azimut har satt inntektene tilbake i selskapet over mer enn førti år, og har investert i opplæring av personell, teknologisk forskning, produktutvikling og oppgradering av anlegg og strukturer. Bare på denne måten har det vært mulig å være det foretrukne båtværftet på verdensbasis for bygging av mega yacht i 21 år.
 
Importselskapet YachtServices AS ble etablert i 2009 av Steinar Johnsen. Han har nå 15 års erfaring med Azimut båtene fra ansettelser hos tidligere forhandlere og gjennom eget selskap. Viktig: Vi setter ikke ut service og reklamasjon til tredje part, og sikrer deg da topp kvalitet på oppfølging og servicetjenester.  Har egen service avd. som er ambulerende.
 
Azimut Yachts Norway ønsker deg velkommen til vårt nye kontor i Leangbukta Maritime Senter. Vi gleder os til å bli kjent i markedet og med dere.

Åpningstider

Åpningstider

Onsdag: 12:00-19:00
Torsdag: 09:00-20:00
Fredag: 09:00-16:00

Azimut Yachts Norway, Leangbukta 36, 1392 Vettre
Telefon: 90 6666 77
Epost: salg@yachtservices.no
Org nr 994 515 950

www.azimutyachtsnorway.no
www.yachtservices.no

Kontakt Azimut Yachts Norway

Kontakt Azimut Yachts Norway

Azimut

Cabincruiser

Azimut 53

Produsent:

Cabincruiser

Azimut 68

Produsent:

Cabincruiser

Azimut 60

Produsent:

Cabincruiser

Azimut Verve 47

Produsent:

Cabincruiser

Azimut Magellano 66

Produsent:

Cabincruiser

Azimut S6

Produsent:

Cabincruiser

Azimut Atlantis 51

Produsent: